Vildt opkald: Du er blevet millionær

En mand fra Midtjylland vandt lørdag flere millioner i Lotto. En nyhed, der fik tårerne til at trille.

Udgivet Opdateret

Med ét kan livet ændres.

Det skete for en Lotto-spiller fra Midtjylland, da han lørdag som den eneste havde syv rigtige vindertal. Gevinsten lød på svimlende 15 millioner kroner.

Nyheden, som manden fik mandag, fik ham til at fælde en tåre.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Så kom tårerne

Mandag blev mandens frokostpause afbrudt af et opkald.

– Jeg blev ringet op i min frokostpause, og jeg må indrømme, at jeg var helt blank, fortæller den nyslåede Lotto-millionær, der har et Plus-abonnement, og fortsætter:

– Jeg tjekker stort set aldrig, om jeg har vundet, for det kører jo helt automatisk. Og tidligere er det ikke blevet til meget mere end smågevinster på 50 kroner her og der. Så jeg troede faktisk, at det var løgn. Bagefter tjekkede jeg min spilkonto, og der kunne jeg se, at den var god nok. Og så kom tårerne, må jeg indrømme. Det var så uvirkeligt.

En anderledes pension

Ikke nok med at gevinsten på de 15 millioner skal bruges på materielle ting som et nyt fjernsyn og et nyt golfsæt. Sågar en længere rejse.

Så har gevinsten også betydet noget for mandens fremtid.

Til dagligt arbejder han i restaurationsbranchen, og de 15 millioner betyder, at pensionsplanerne kan ændres en del. Han satser i hvert fald på, at han kan stoppe på arbejdsmarkedet, før han bliver 70 år, som ellers var planlagt.

Powered by Labrador CMS