Vildt: Endnu en TV-succes solgt til udlandet

DR-dramaet "Herrens veje" er blevet solgt til en lang række udenlandske tv-stationer, meddeler Variety.

Udgivet Opdateret

Studiocanal, der er en af Europas største producenter, købere og distributører af film og tv, har lukket flere internationale handler med det danske DR-drama “Herrens veje”.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Tidligere har DR-serier som “Borgen”, “Broen” og “Forbrydelsen” hittet i udlandet.

“Herrens veje”, der på engelsk har fået titlen “Ride Upon the Storm”, er blevet købt af blandt andet det sydafrikanske netværk M-Net Africa, den Newzealandske public service-station TVNZ og SBS Australia, skriver Variety.

Også tættere på Danmark har købere været ude efter det danske seriedrama. Europæiske spillere som Lumière Benelux, RTVS Slovakia og LRT Lithuania har også købt rettighederne til serien.

Beatriz Campos, der er chef for Studiocanals internationale salg af tv-serier, fortæller til Variety, at det danske DR-drama har gode muligheder for at klare sig godt på det internationale tv-marked.

– Dette velproducerede, intense og prangende drama gør sig ekstremt godt i sendefladen på kvalitetskanaler. Familiedramaer er i sandhed universelle, og med sit unikke miljø og narrativ er “Ride Upon the Storm” meget identificerbar for seere i forskellige dele af verden, lyder det fra Beatriz Campos.

Adam Price er hovedforfatter på “Herrens veje”, der har Lars Mikkelsen, Morten Hee Andersen, Simon Sears og Ann Eleonora Jørgensen i de bærende roller.

I efteråret 2017 blev det annonceret, at serien får en sæson to.

Powered by Labrador CMS