Vild med dans-værten Sarah Grünewald poserer nøgen

Der er en artig overraskelse til Sarah Grünewalds 117.000 følgere på Instagram.

Værter Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald ved pressemødet på Vild med Dans på TV2 i København, onsdag den 22. august 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Udgivet Opdateret

Stjernefotografen Isak Hoffmeyer har skudt billeder af fodboldstjerner som Nicolas Anelka og Gianluigi Buffon – og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Men han har også Vild med dans-værten Sarah Grünewald på sit cv – nøgen.

Det afslører Sarah Grünewald på sin Instagram-profil:

Hvornår billederne er taget står der ikke noget om, men på fotografens hjemmeside isakhoffmeyer.com, hvor man kan se et udpluk af fotografens værker fremgår berømtheden også uden en trevl på kroppen.

Grünewald: -Der bliver bollet for lidt

I øvrigt mener Sarah Grünewald, at der bliver bollet for lidt.

Det har hun fortalt i podcasten “Farmænd“. Det fortalte hun i en samtale til sin mand Rasmus Backhaus:

– Hør her, der bliver bollet for lidt herhjemme, sagde hun til sin mand.

– Han stod der i sine morgen-underbukser med min søn ved siden af, der sad i en barnestol. Og han er i gang med at give min søn et kødben, som egentlig var til hunden, samtidig med, at han siger til mig: ’Du har fuldstændig ret, skat, vi skal simpelthen have gang i det. Altså jeg ved bare ikke, hvornår pokker vi skal gøre det”. Jeg måtte sige: “Kødben er ikke til vores dreng, det er til hunden, og vi snakker om det på et andet tidspunkt”. Det indikerer ligesom, hvor vi er henne. Vi er bare hammer hammer trætte, siger Sarah Grünewald til Farmænd.

Powered by Labrador CMS