Vild med dans-vært konkurs af skattegæld

Vild med dans-værten Sarah Grünewald er gået personlig konkurs.

Sarah Grünewald er ramt af personlig konkurs.
Udgivet Opdateret

Selvom 34-årige Sarah Grünewald toner frem i glamourøse kjoler og blandt kendte mennesker i Vild Med Dans, så er der nu ridser i lakken for TV-darlingen.

Sarah Grünewalds firma, Green Forest Productions, er nemlig begæret konkurs ifølge Statstidende. Den personlige konkurs skal forklares med, at hendes virksomhed er en enkeltmandsvirksomhed, hvilket betyder at TV-værten selv hæfter for gælden i virksomheden.

– Jeg har over en længere årrække hjulpet min familie økonomisk og har bl.a. uden held forsøgt at forhindre, at mit barndomshjem skulle ende på tvangsauktion. Det har betydet, at jeg ikke har prioriteret at betale de penge, jeg skulle til Skat. Det er jeg rigtigt ked af og mærker konsekvensen af nu, siger Sarah Grünewald til Finans.dk.

Kendt advokat hyret

Green Forest Productions blev stiftet tilbage i 2013, hvilket også var året, hvor hun startede som vært på Vild Med Dans. Til at tage hånd om sagen har Sarah Grünewalds firma indsat Boris K. Frederiksen som kurator. Han er fra Kammeradvokaten og er særligt kendt for at ransage IT Factory under Stein Bagger-skandalen.

Det fremgår af CVR-registeret, at Sarah Grünewalds firma har haft til opgave at producere TV-programmer.

Powered by Labrador CMS