Vild ballade i retten

Sjettedagen af Johnny Depps injuriesag byder på flere vilde udtalelser og modstridende vidneudsagn.

Her ses Johnny Depp ankomme til retten tirsdag 14. juli i forbindelse med hans injurieringssag mod avisen The Sun.Foto: Toby Melville / SCANPIX
Foto: Toby Melville / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Johnny Depps retssag imod avisen The Sun bød endnu en gang på mange skandaløse udsagn og modsigelser.

Skuespilleren har trukket avisen i retten på grund af en artikel, hvor han blev kaldt en “hustrubanker”. Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Depps ekskone, Amber Heard, påstår, at han har været voldelig overfor hende 14 gange fra start 2013 til maj 2016. Oftest har det været i forbindelse med stoffer eller alkohol.

Johnny Depp nægter dog at have været voldelig, og sagsøger derfor avisen for at have skadet hans ry med deres falske anklager af ham som en “hustrubanker”.

Avisen påstår dog hårdnakket, at deres beskrivelse af Depp er sandfærdig og prøver derfor at bevise, at de 14 hændelser har fundet sted, som Heard påstår.

Bodyguard aldrig set blå mærker

Retten hørte idag en af Depps tidligere bodyguards omkring en hændelse i Australien i marts 2015. Det var en af de 14 gange Heard påstår, at Depp var voldelig overfor hende.

Hændelsen i Australien skete kun en måned efter at parret var blevet gift i Las Vegas i februar 2015.

Ifølge Depps tidligere bodyguard, der har arbejdet for Depp og hans familie i 16 år, så han ikke nogle blå mærker på Heard, da han kom hjem til parret for at hjælpe Depp, efter han havde skåret et stykke af sin finger af.

Bodyguarden fortalte også, at Depp fortalte ham, at det var Heard der havde skåret hans finger med en vodkaflaske.

Ville have flere stoffer

Men i en SMS sendt til sin private læge skriver Depp dog, at han selv har skåret et stykke af sin finger af.

Bodyguarden bekræftede også, at det ikke var til at sige om skuespilleren havde drukket, fordi han skal have ret meget alkohol for at blive fuld. Han insisterede dog på, at Depp ikke virkede fuld.

Til gengæld havde Depp kort efter hændelsen sendt en sms til hans assistant hvor han bad om “mere hvidt stof” og “e business” som ifølge advokaten for avisen referer til kokain og ecstasy.

Falske anklager

Bodyguardens vidneudsagn kommer på den 6. dag af retssagen. Depps rengøringsdame og Heards assistent står også på vidnelisten.

Ifølge Depp er Heards anklager imod ham en beskrivelse af, hvad hun har udsat ham for.  Mandag fortalte Depp i retten:

– Det virkede til, at alt hun anklagede mig for at have gjort var noget hun havde gjort imod mig.

Powered by Labrador CMS