-Videomøder har holdt mig ædru

Superstjernen letter på hatten og hylder video-tjenester for at have reddet liv under corona-pandemien.

Udgivet Opdateret

I sine unge dage røg Sir Elton John ind i nogle dybt seriøse alkoholproblemer, men tilbage i juli måned i år, kunne han fejre, at der nu var gået 30 år siden, han lagde sprutten på hylden og blev ædru.

Artiklen fortsætter under videoen

Han holder stadig stand, men lægger ikke skjul på, at det meget vel kunne være gået galt for ham i forbindelse med corona-pandemien og de mange sociale restriktioner, den har medført.

Det gjorde han ifølge TMZ klokke klart i prins Harry og hertuginde Meghans Spotify podcast-debut, der netop er gået i luften og hvor han var blandt gæsterne.

Her ‘lettede han på hatten’ for video-tjenesten Zoom, der har gjort ham i stand til fortsat at have kontakt til sine venner og nok så vigtigt, fordi tjenesten har betydet, at han har kunnet deltage i møder i organisationen ‘Anonyme Alkoholikere’.

“Disse møder og videotjester i det hele taget har været en ‘livredder’ og mange andre mig gennem de seneste ni måneder,” sagde han blandt andet.

Han fortalte også, at han har deltaget i AA video-møder hver søndag fra sit hjem i England, og at det har bidraget til at han har holdt sig på ædruelighedes sommetider meget smalle vej.

Anonyme alkoholikere var blandt de allerførste velgørenhedsorganisationer til at søge mod Zoom og lignende video-tjenester verden over, da pandemien ramte os.

Powered by Labrador CMS