Video kan koste megastjerne flere år i fængsel

Spørgsmålet er, om videoen er en del af politiets beviser mod ham.

Videoen skulle angiveligt bevise anklagerne mod Spacey. Foto: Ben STANSALL/Scanpix.
Udgivet Opdateret

En ung mand har været i besiddelse delvis videodokumentation for, at Kevin Spacey forgreb sig på ham tilbage i 2016. Det skriver NBC News, der henviser til politiets efterforskning af sagen.

Tidligere december kom det frem, at den amerikanske skuespiller, og megastjerne, Kevin Spacey, er sigtet i en sag om seksuelt overgreb på den unge mand, og det er altså i den sag, at der måske foreligger visuelle beviser.

Kevin Spacey er sigtet i sagen og han skal møde i retten 7. januar. Han risikerer op til fem års fængsel, hvis han bliver dømt, og sagen har allerede haft konsekvenser for skuespilleren.

Han mistede eksempelvis hovedrollen i TV-serien House of Cards, hvor han spillede Frank Undervood. Offeret i sagen er søn af tv-journalisten Heather Unruh, der tidligere har fortalt, at drengen var 18 år gammel, da Kevin Spacey hældte drinks på ham for så at kaste sig over ham.

– Og da min søn var fuld, slog Spacey til og angreb ham seksuelt, har hun tidligere fortalt.

Skam og frygt

Angiveligt befølte skuespilleren den unge mands kønsorganer.

– Han anmeldte ikke forbrydelsen på det tidspunkt, og det var hovedsageligt på grund af skam og frygt, fortalte Heather Unruh.

NBC News skriver, at offerets daværende kæreste har bekræftet videoens eksistens overfor politiet. Hun troede ham ikke, da han fortalte hende, hvad der var sket, men han sendte hende så en video af episoden, hvor man angiveligt kan se Spacey røre ved drengens underliv udenpå et par bukser.

Det er uvist, om videoen stadig findes, men ifølge NBC har politiet vist offeret en video, der skulle være den omtalte video af episoden, som et led i efterforskningen.

Powered by Labrador CMS