Verdensstjerne slæbt i retten af sin søster

Mariah Careys søster føler sig trådt på af verdensstjernen. Nu kræver hun en gigantisk erstatning

Udgivet Opdateret

Familieidyllen mellem Mariah Carey og hendes storesøster Alison er til at overskue. For den er tilsyneladende slet ikke eksisterende. Søsteren har nemlig anlagt er erstatningssag mod verdensstjernen for bevidst at have påført hende ‘følelsesmæssig stress’.

Kravet lyder på lige knap otte millioner kroner. Det skriver People.

Artiklen fortsætter under videoen

Det skulle være sket via flere afsnit i Mariah Careys selvbiografi, ‘The Meaning of Mariah Carey’, der udkom i september 2020, og som søsteren påstår har forværret lidelser som PTSD, angst og depression, hun har lidt af siden, hun var barn.

Af rets-dokumenterne fremgår det, at den ældre søster beskriver Mariah Carey som ‘hjerteløs, ondskabsfuld og hævngerrig”.

Hårde ord

I bogen skriver Mariah Carey ifølge People blandt andet, at hendes søster både har forsøgt at fylde beroligende medicin i hende, hældt kogende the ud over hende og også gentagne gange forsøgt at udnytte hende.

Søsteren siger, at det er grundløse beskyldninger, og at det på ingen mulig måde kan bevises. Hun påstår derimod, at Mariah Carey har brugt beskyldningerne til at promovere sin bog.

Hun siger desuden, at hun har sendt et tilbud om forlig til Mariah Careys advokater, men at hun aldrig har modtaget et svar.

Powered by Labrador CMS