Vemodig Amalie Dollerup: ’Badehotellet’ rives ned

En ny populær tv-serie er rykket ind i Risby-studierne, afslører Amalie Dollerup og mand

Udgivet Opdateret

Skuespillerparret Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslørede nyt om, hvilken skæbne Danmarks mest populære tv-serie i nyere tid har måttet lide.

Amalies mand medvirker nemlig i nye afsnit af ’Sygeplejeskolen’, der optages ude i Risby-studierne, Albertslund.

Præcis her har de fleste optagelser af ’Badehotellet’ fundet sted gennem årene, så kulisserne hertil har været interiør.

Men det er slut nu.

Nye kulisser bygget op

– ’Badehotellet’-kulisserne er fjernet, og nye kulisser til ’Sygeplejeskolen’ er bygget op, afslørede ægtefællerne til Kendte.dk.

– Så det er som at komme hjem til en nyrenoveret lejlighed, hvor man lige skal få det hele til at passe igen, forklarede 40-årige Andreas Jebro, mens Amalie Dollerup ikke har været ude at kigge på forvandlingen.

For vemodigt

– Det kan jeg ikke, sagde 38-årige Amalie, der frygter, at det ville gøre hende grådlabil uden de gamle kulisser, hvor hun har huseret i årevis med deraf følgende minder om stedet.

– Men jeg har hørt, at Amandas lejlighed (Amalies rolle i ’Badehotellet’, red.) er blevet brugt igen. Det er meget fint, sagde hun fortrøstningsfuldt.

Amalie Dollerup synes det er for vemodigt at tage og kigge på de nye kulisser, der har overtaget Risby-studierne efter 11 år med 'Badehotellet'.
Powered by Labrador CMS