Ungt sportstalent ramt af skud under træning

Et fransk cykeltalent er på mystisk vis blevet såret af skud under en træningstur.

Det 18-årige cykeltalent Clément Delcros blev tirsdag ramt af skud under en træningstur. Foto: SCANPIX
Udgivet Opdateret

– Jeg så, at jeg havde en plet på min venstre skulder, og jeg spekulerede på, om ejeren af bilen havde kaste en sten eller noget andet på mig. Jeg forstod det ikke straks. Men så så jeg, at jeg blødte kraftigt, og så stoppede jeg med det samme, og der kom folk over og spurgte, om jeg havde brug for hjælp.

Sådan fortæller den 18-årige cykelrytter Clément Delcros  ifølge Eb.dk til Directvelo.com om en bizar oplevelse under en træningstur i tirsdags.

Clément Delcros var på vej hjem efter en 50 kilometer lang tid omkring Toulousse, men da han kom kørende gennem en forstad. Da han kørte forbi en bil, der hold parkeret hørte han et smæld, som viste sig at være et skud, der havde ramt ham i skulderen. Han kørte selv hen til et nærliggende hospital. Heldigvis havde der ikke været tale om så kraftfuldt et skydevåben, så skaden var ikke alvorlig.

Den unge cykelrytter, der kører for et mindre fransk hold, tager episoden forholdsvist roligt og frygter ikke, at han kommer til at opleve noget lignende.

Powered by Labrador CMS