TV3 udskyder premiere på ikonisk underholdningsprogram

"Fangerne på fortet" skulle være vendt tilbage på TV3 til foråret, men bliver nu udskudt.

Udgivet Opdateret

Underholdningsprogrammet “Fangerne på fortet” skulle efter 11 års pause være vendt tilbage på TV3 til foråret. Men på grund af coronakrisen bliver det populære program nu udsat til senere på året.

Det oplyser Nent Group, som står bag programmet, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

– I kølvandet på coronavirusset er virksomheder over hele verden tvunget til at foretage ændringer, herunder Nent Group.

– Én af de ting, vi kan handle på her og nu er udskydelse af programmer, og det betyder desværre, at “Fangerne på fortet” udskydes til senere i år. Vi kommunikerer en ny premieredato, når vi ved yderligere og kommer tættere på, udtaler kommunikationschef for Nent Group Danmark, Mette Barnes, i pressemeddelelsen.

Her afsløres også den fulde liste over deltagere, som skal dyste i forskellige grænseoverskridende discipliner og samle nøgler på det franske Fort Boyard.

Kendisser i hobetal

Listen tæller blandt andre skuespillerne Esben Dalgaard, Therese Glahn og Anne-Grethe Bjarup Riis, komikerne Karsten Green og Torben Chris samt rapperen Lucy Love.

Tidligere er podcast-duoen Signe Lindkvist og Iben Hjejle, Badehotellet-stjernerne Merete Mærkedahl og Ulla Vejby samt realitystjernerne Stephanie “Geggo” Salvarli, Amalie Szigethy og Janni Ree også offentliggjort som en del af deltagerholdet, der tæller knap 50 danske kendisser.

“Fangerne på fortet” har kørt på dansk tv igennem årtier og blev første gang vist i 1993.

Når programmet igen bliver sendt på TV3, er det første gang siden 2009.

Her bliver det med Camilla Ottesen og Joachim Boldsen som værter og Anders Lund Madsen som vismand i tårnet.

Powered by Labrador CMS