TV2-vært: - Min fredagsbar består af morfin

En harmløs operation for spytsten udviklede sig til et sandt mareridt for TV 2-værten Rasmus Staghøj, da han blev indlagt natten til torsdag

Udgivet Opdateret

Sportsvært Rasmus Staghøjs weekend bliver ikke særlig festlig. Han skal nemlig tilbringe fredag aften på hospitalet.

Det skriver han i et opslag på Instagram.

- En harmløs operation i tirsdags, hvor en spytsten skulle opereres ud af en spytkirtel, udviklede sig til babu-babu-indlæggelse natten til torsdag, lyder det fra tv-værten fredag eftermiddag.

- Jeg er så hævet i hals og mund, at jeg dårligt kan synke. Min stemme er så besværet og snøvlet, at det lyder, som om jeg har drukket en kasse øl, skriver han.

Laver peace-tegn

Rasmus Staghøj har været ansat som journalist og vært på TV 2 Sporten siden 2014, og han arbejder primært med cykelsport. Han var også med, da Tour de France løb af stablen i sommer, og danske Jonas Vingegaard vandt cykelløbet.

Med opslaget er et billede af tv-værten, som smiler træt og laver peace-tegn med den ene hånd.

- Det er ikke farligt. Ikke lige nu i hvert fald. Jeg skal bare ligge på hospitalet, indtil hævelsen fortager sig, forsikrer 37-årige Rasmus Staghøj.

- Og det må den egentlig gerne snart gøre, lyder det videre.

18.000 følgere

Fredagsmenuen står derfor hverken på kolde øl eller vin.

- Min fredagsbar består af antibiotika og morfin. Måske vil det endda lykkes mig at spise noget kold suppe senere. Skål!, lyder det afslutningsvist fra TV 2-værten.

Flere af Rasmus Staghøjs over 18.000 følgere har ønsket ham god bedring.

Powered by Labrador CMS