Tv-vært om utraditionelt frieri: -Jeg begynde at tude

Udgivet Opdateret

Tv-vært Lisbeth Østergaard skal giftes senere på året. Nu fortæller tv-værten, at hun tudede da hun sagde ja til kæresten.

Tv-vært Lisbeth Østergaard oplevede et noget utraditionelt frieri, da kæresten Ralf Christensen faldt på knæ. Det fortæller hun i et interview med ugebladet Søndag.

Lisbeth og Ralf mødte hinanden for snart tre år siden – kort efter hun blev skilt fra sin daværende mand.

Dessert et andet sted

Frieriet skete i forbindelse med en middag på Bistro Boheme i København:

– Ralf havde fortalt mig, at vi skulle have desserten et andet sted. Da vi skulle til at gå, holdt en virkelig lang limousine ind foran restauranten, og jeg var bare så spændt på at se, hvem der mon steg ud af denne kæmpebil. Jeg havde selvfølgelig ikke fattet noget, for da vi skulle gå, viste det sig jo, at den var der for at hente os, fortæller Lisbeth Østergaard til ugebladet Søndag.

“Marry me Lizzy”

Lisbeth Østergaard har en svaghed for tatoveringer og Ralf havde denne dag fået lavet tre nye tatoveringer. Hun komme dog ikke se hvad de forestillede, da Ralf viste dem hende på mobiltelefonen. Men pludseligt gik Ralf diskret ned på knæ og knappede op på sit bryst:

– Så stod der bare ”Marry me Lizzy” hen over brystet på ham. Og så tudede jeg. Og sagde ”ja, ja, ja, ja, ja!!” Jeg havde bare lyst til at åbne dørene og råbe det ud til hele verden, siger Lisbeth Østergaard til Søndag.

Brylluppet skal stå en sensommeren, hvor der kommer 90 gæster.

Powered by Labrador CMS