TV-stjernes hjem beskudt

En af de karismatiske hovedpersoner i TV-serien Duck Dynasty har været udsat for et regulært drive-by skyderi.

Willie Robertson og fruen Korie fik sig noget af en overraskelse i fredags, da deres hjem blev beskudt. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hvis du har set reality-TV-hittet Duck Dynasty, så kender du også Willie Robertson. Nu har TV-stjernen været udsat for noget af en ubehagelig oplevelse. Hans hjem blev fredag amerikansk tid nærmest gennemhullet af skud.

Det skriver det amerikanske medie TMZ mandag dansk tid. Der er tale om et decideret driveby-skyderi. Altså passerede et køretøj, mens der blev skudt fra det. Den voldsomme oplevelse fandt sted i dagslys, da klokken kun var halv tre om eftermiddagen – lokal tid.

Robertson fortæller selv TMZ, at det meste af hans familie var i huset, fordi de som alle andre er selvisoleret under corona-krisen, der altså også har slået ned i staten Louisiana, hvor han bor. Desuden observerede de en bil køre forbi mindst en gang, inden der blev løsnet skud fra selv samme bil, da den vendte tilbage.

Ingen personer blev ramt af skud, men et vindue blev smadret. Willie var ikke selv til stede. Han var i butikken, som seere af programmet kender så godt.

Vidner så, at en bil nærmede sig Robertsons hjem og pludselig begyndte skuddene at flyve. Bilen beskrives som en hvid og brun Ford F-250 pickup, og chaufføren lignede en hvid mand i 20’erne, men vidner har også beskrevet, at der var yderligere personer i bilen.

TMZ har fået fat i overvågningsfoto hos det lokale politi, og man må sige, at bilen er forholdsvis letgenkendelig – eftersom den er hævet i voldsom grad. På overvågningen kan man også se en nummerplade.

Duck Dynasty handler om familien Robertson, der lever af at producere og sælge udstyr til andejægere. Det er der tilsyneladende gode penge i – og godt fjernsyn.

Powered by Labrador CMS