TV-kendis død

Mahlon Reyes, der var en del af reality-serien 'Deadliest Catch', er pludselig gået bort.

Mahlon Reyes har siden 2012 medvirket i reality-serien Deadlies Catch, hvor man følger livet ombor på krabbebåde under fiskeri i det iskolde og livsfarlive Beringshav ud for Alaska. Foto: Scanpix/Discovery Channel via AP
Udgivet Opdateret

Reality TV-serien ‘Deadliest Catch’ eller ‘Livfarlig Fangst’ som vi kender den herhjemme, har mistet en af sine medvirkende, Mahlon Reyes. Han døde kort før midnat den 27. juli. Det skriver blandt andet TMZ.

Længere ned i artiklen kan man se billede af Mahlon Reyes, han selv har bragte i et facebook-opslag tilbage i 2015.

Artiklen fortsætter under videoen

Afdøde blev ramt af et hjerteanfald den 25. juli og blev i al hast bragt til hospitalet i sin hjemby Whitefish, Montana. Her blev han lagt i respirator men genvandt aldrig sin bevidsthed. Derfor besluttede familien, at maskinen skulle slukkes bekræfter hans hustru overfor mediet. Hun siger også, han var omgivet af sine kære, da det skete.

I serien, der er blevet og fortsat bliver vist over hele verden, følger man besætningernes daglige arbejde ombord på krabbebåde under fiskeri i det iskolde og livsfarlige Beringshav ud for Alaska.

Afdøde har selv tidligere lagt billeder fra sit arbejde på sin facebook-profil.

Mahlon Reyes debuterede i serien tilbage i 2012 og arbejdede undervejs på to forskellige fartøjer – ‘Seabrooke’ og ‘Cape Caution’.

Han blev 38 år og efterlader sig sin hustru og fire børn.

Powered by Labrador CMS