TV 2 afslører: Ikoniske værter i nyt talkshow

Et nyt aktualitetsprogram på TV 2 skal styres af en kvartet af dygtige værter med ikoner som Jes Dorph-Petersen og Natasja Crone i front.

Udgivet Opdateret

Der er saft og kraft bag den nye kvartet af værter, som TV 2 netop har præsenteret til at styre kanalens nye aktualitetsprogram. Ikke mindre end fire værter skal styre slagets gang, når programmet har premiere til august.

Særligt må værtsikonerne Jes Dorph-Petersen og Natasja Crone fremhæves.

To værtspar

Selv om det fra TV 2’s side ikke er helt klart, hvordan aktualitetsprogrammet skal tage sig ud, så ligger det allerede fast, hvem der skal stå i spidsen for programmet, skriver kanalen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

Og det er ikke hvem som helst. Programmet har to værtspar. Den ene kombination er med nyhedsværten Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud. Mens det andet består af Jes-Dorph Petersen og den tidligere DR-vært Petra Nagel.

Glæder sig

Natasja Crone der til dagligt kan ses som studievært på Nyhederne. Nu tager hun altså fat i noget lidt andet, og det ser hun frem til.

– Jeg glæder mig enormt meget til samarbejdet med min nye makker Abdel. Jeg tror, at vi sammen kan skabe god stemning i danskernes stuer og samtidig give seerne et overblik og en ny vinkel på dagens aktuelle emner. Jeg er utroligt stolt og glad for, at TV 2 har bedt mig om at være en del af en ny satsning på aktualitetsområdet, siger Natasja Crone ifølge pressemeddelelsen.

Programmet får premiere mandag den 19. august og skal fungere som et dagligt talkshow med dags- og tidsaktuelle historier.

Powered by Labrador CMS