Trues på livet af psykisk syg

En 24-årig mand har fået retsligt tilhold mod at opholde sin indenfor 100 meters afstand fra Kendall Jenner

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

En 24-årig sindsforvirret mand skal holde sig langt væk fra Kendall Jenner. Det besluttede en domstol i Los Angeles mandag den 29. marts.

Ifølge retsdokumenter, som det amerikanske medie TMZ angiveligt har set, påstår Kendall Jenner, den næstyngste af de stenrige Kardashian reality søstre, at manden har et ønske om at dræbe hende.

Vil skyde hende

Oplysningerne har hun angiveligt fra politiet i Los Angeles, som har forklaret, at manden har planer om at anskaffe sig et våben for først at skyde hende og siden sig selv.

Det fremgår også, at manden i øjeblikket er indlagt på psykiatriske afdeling på et lokalt hospital, men at han ifølge politiets oplysninger står overfor snart at blive udskrevet.

Kendall Jenner forklarer, hun aldrig har mødt manden, men siger samtidig, at oplysningerne naturligvis påvirker hende følelsesmæssigt og fremkalder angst.

Hun giver også udtryk for, at hun frygter, manden vil opsøge hende og forsøge at fuldbyrde sine planer, når han bliver udskrevet.

Under massiv bevogtning

TMZ nævner dog også, at Kendall Jenner har tilknyttet et massivt team af professionelle, bevæbnede sikkerhedsvagter, der overvåger hende og hendes hjem 24 timer i døgnet året rundt, og at det derfor er stort set umuligt at komme i nærheden af hende.

Af dommen fremgår det, at den sindsforvirrede mand ikke må opholde sig indenfor 100 meters afstand fra Kendall Jenner.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS