Trekants-drama endte med skud

Ifølge Megan Thee Stallion råbte Tory Lanez "dans, kælling," og skød efter hendes fødder

Udgivet Opdateret

Den canadiske rapper Tory Lanez er fredag af et nævningeting blevet kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion - en amerikansk rapper - i foden.

Episoden fandt sted i 2020 i området Hollywood Hills i Los Angeles.

27-årige Megan Thee Stallion fortalte under retssagen, at Lanez havde skudt mod hendes fødder og råbt ad hende, at hun skulle danse, mens hun var på vej ud af en bil, som de begge havde kørt i.

Hun måtte efterfølgende opereres for at få fjernet fragmenter af ammunition i foden.

Risikerer lang straf

Lanez, hvis rigtige navn er Daystar Peterson, ventes at få sin strafudmåling 27. januar og risikerer op til 22 års fængsel.

Megan Thee Stallion, som har det borgerlige navn Megan Pete, har tidligere forklaret, at skudepisoden fandt sted efter et skænderi.

- Så jeg går ud af bilen, og det hele sker meget hurtigt. Og alt, hvad jeg kan høre er, at den her mand råber, og han siger, "dans, kælling". Og jeg tænker bare, "oh my God", sagde hun til tv-programmet "CBS Morning".

- Og så skød han nogle gange, og jeg var så bange.

Trekantsdrama

Under retssagen forklarede Megan Thee Stallion, at det ikke kun var hende og Lanez i bilen den dag i juli 2020. Også hendes veninde Kelsey Harris samt hendes livvagt var til stede.

I månederne op til episoden havde hun og Lanez udviklet et intimt forhold. Harris hørte for første gang om forholdet mellem Megan Thee Stallion og Lanez den aften.

Da Harris angiveligt havde fået følelser for Lanez, opstod der et skænderi i bilen, hvorefter den amerikanske rapper forlod bilen, og skudepisoden fandt sted.

Havde kun bikini på

Megan Thee Stallion, som kun havde bikini på, har forklaret, at hun blødende fra begge fødder kom tilbage til bilen. Her undskyldte Lanez og tilbød hende "en million dollar", hvis ikke hun sagde noget, forklarede hun.

Anklager Kathy Ta har i retten forklaret, at skænderiet kulminerede, da Megan Thee Stallion udtrykte ringeagt for Lanez' musikalske karriere.

DET LIGGER I AMERIKANERNES DNA AT KUNNE BÆRE VÅBEN

I sommeren 1787 blev USA's forfatning grundlagt i staten Philadelphia. Der var og er tale om et af verdenshistoriens smukkeste dokumenter, som samlede en række autonome stater.

Men der opstod problemer, fordi flere lokale ledere følte, at forfatningen udelukkende fastslog, hvad regeringen kunne gøre - men ikke, hvad den ikke kunne gøre. Der skulle en række justeringer til.

En række punkter blev udfærdiget i en såkaldt rettighedserklæring. 

Et af punkterne i rettighedserklæringen var retten til frit at bære våben og kunne forsvare sig selv, ens ejendom og familie. Det punkt er fuldstændig ligeværdigt i forhold til andre punkter som ytringsfrihed, pressefrihed og religionsfrihed.

Derfor føler mange amerikanere, at de stadig har ret til at bære våben. Det ligger i amerikanernes DNA. Det er for mange lige så naturligt som at trække vejret.

Kilde: Douglas Pricer, Newsbreak.dks USA-korrespondent

Derimod mener Lanez' advokat, at efterforskningen har været mislykket. Han har påstået, at Harris "skød sin ven", og at de to kvinder også var i slåskamp.

Tory Lanez (til venstre) er kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion (til højre) i foden.
Tory Lanez (til venstre) er kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion (til højre) i foden.
Powered by Labrador CMS