Tom Cruise i spektakulære filmoptagelser

Den amerikanske skuespiller skal en tur ud i verdensrummet for at indspille ny actionfilm.

Udgivet Opdateret

Af det officielle 2020–2023 program for den den internationale NASA-rumstation, ISS, fremgår det ifølge TMZ, at oktober 2021 vil byde på en ret udsædvanlig opgave. Her skal rumstationen nemlig danne nogle af rammerne omkring en ny action-spillefilm, der har superstjernen Tom Cruise i hovedrollen.

Nyheden kom frem allerede i maj  måned i år, hvor NASA administrator Jim Bridenstine røbede lidt omkring planerne på Twitter. Se opslaget længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er endnu ikke meldt ud til offentligheden, hvad temaet for filmen er, ligesom der heller ikke er sat navn på eventuelt andre skuespillere, der tager turen ud i rummet sammen med Tom Cruise. Det skulle dog lægge fast, at der ikke er tale om en ny ‘Mission Impossible’ film.

Man ved dog, at Tesla-grundlægger Elon Musks private rumskib, SpaceX Crew Dragon, også indgår i planerne.

“NASA glæder sig til at skulle arbejde samarbejde med Tom Cruise om en film ombord på rumstationen. Vi har brug for populære medier til at inspirere en ny generation af ingeniører og forskere til at gøre NASAs ambitiøse planer til virkelighed,” står der i det førnævnte Twitter-opslag fra Jim Bridenstine, der også indeholder et foto af den kommende skueplads.

ISS er iøvrigt ikke helt ukendt for Hollywood-stjernen. I 2002 lagde stemme til et dokumentarprogram om rumstationen.

Powered by Labrador CMS