Tillykke: En af de jernhårde håndboldkvinder

Conny Hamann-Boeriths var en af 90'ernes store håndboldkvinder, der var med til at vinde EM- og OL-guld i kvindehåndbold. Den 16. september fylder hun 50 år.

Tidligere håndboldspiller Conny Hamann-Boeriths og assisterende træner Rene Hamann-Boeriths. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Tidligere håndboldspiller Conny Hamann-Boeriths og assisterende træner Rene Hamann-Boeriths. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hun har spillet sammen med store håndboldprofiler som Anja Andersen, Camilla Andersen og Lone Mathiesen.

Den tidligere landsholdsplaymaker Conny Hamann-Boeriths var en af de såkaldte jernhårde ladies fra det danske kvindelandshold i håndbold, der i 1990’erne vandt både EM- og OL-guld samt VM-sølv.

Mandag den 16. september fylder hun 50 år.

I mange år var hun en succesrig allround spiller i GOG, men familielivet har altid betydet meget for Conny Hamann-Boeriths.

Derfor satte hun sin karriere på standby, da hun i 1997 fødte sin første søn, Lasse, for at dedikere sig fuldt ud til familien.

Conny Hamann-Boeriths er gift med René Hamann-Boeriths, der også har været professionel håndboldspiller. Sammen har de sønnerne Lasse og Oliver, der begge spiller håndbold på højt niveau.

Hamann-Boeriths har taget en læreruddannelse og har de sidste ti år undervist i Aabenraa. Hun har altid gået meget op i motion og sundhed og har derfor også taget en række andre uddannelser som fitnessinstruktør og kostvejleder.

Conny og René Hamann-Boeriths var i maj måned involveret i et voldsomt trafikuheld, men ingen af dem kom alvorligt til skade.

I sommer flyttede parret til Silkeborg, hvor Conny Hamann-Boeriths er blevet ansat som lærer på en nyopstartet idrætsfriskole i Ikast.

Idrætsfriskolen hedder Guldminen og har som målsætning at udvikle verdens bedste fodbold- og håndboldspillere.

Powered by Labrador CMS