Sylvester Byder får hjælp af mor og far

Sylvester Byder står midt i et travlt år, derfor er det godt at både mor Anne Sofie Espersen og far Søren Byder kender noget til skuespillerfaget.

Udgivet Opdateret

– Jeg har virkelig, virkelig travlt for tiden. Jeg får ikke sovet så meget, men jeg arbejder hele tiden, og det er jeg meget, meget glad for, siger Sylvester Byder til Kendte.dk.

Den unge skuespiller Sylvester Byder står midt i et travlt år. Siden januar har han været på optagelser til den kommende DR-serie Fred til lands, mens han i sommer både jonglerer den rolle med en rolle i filmen De forbandede år.

Planlægningen af kalenderen får han hjælp til af sine forældre, som begge har erfaring med skuespillerfaget. Men det går også stærkt for forældrene Anne Sofie Espersen og Søren Byder, så stærkt at det kan være svært at forstå.

En travl karriere

Den 19-årige Sylvester Byder er barn af den tidligere skuespiller Søren Byder og skuespilleren Anne Sofie Espersen.

Nu satser han på at gå samme vej som sine forældre, og det har vist sig at være et godt sats.

Hans kalender bugner med arbejde.

Den mere travle tilværelse er kommet efter, han for alvor omfavnede skuespillerkarrieren med sin rolle i SKAM på Aveny-T.

Et travlt 2019

2019 er et godt år for den unge skuespiller. Foruden en rolle i DR-serien Fred til lands, så skal han også spille med i filmen De forbandede år.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Men som en ung mand kan man godt have brug for hjælp til at holde orden i kalenderen, når man skal få det hele til at gå op.

– Min mor og far hjælper mig lidt med at holde styr på min kalender. De har jo også været skuespillere. Min mor er stadigvæk. Så jeg bruger dem enormt meget til guidelines i forhold til, hvordan man lige gør, siger han.

Mere arbejde

Det har været en omvæltning for Sylvester Byder, men også for hans forældre, at hans karriere har taget fart.

– Jeg tror heller ikke selv, at de fatter, at det går så hurtigt. Jeg har jo mere arbejde end dem begge to lige nu, må jeg ærligt indrømme, siger skuespilleren med et smil og fortsætter:

– Så tror jeg, de er lidt trætte af, når de er til premierefilm eller lignende, at det eneste, de bliver spurgt om er, hvordan deres søn har det. Jeg tror lige, de skal forstå det. Det skal vi alle sammen.

Det ser dog ud til, at hans forældre kan se frem til den slags i den kommende tid.

Fremtiden er fuld af skuespillerjobs for Sylvester Byder, der da også kunne tilføje, at han skal være med i en TV 2-produktion, som endnu er så hemmelig, at han ikke kunne sige mere.

Stor fordel

At være barn til to skuespillere har dog også betydet, at Sylvester Byder ikke er så ny ud i mediebranchen.

– Det gør også, at jeg heller ikke er så grøn lige nu. Jeg har mødt alle de skuespillere før. Lene Maria (Christensen red.) har passet mig som lille. Jeg kender dem alle sammen, og de har alle sammen kendt mig siden, jeg var helt lille. Så det gør, at jeg ikke føler mig på udebane. Det er jeg meget taknemlig for, siger skuespilleren.

Det er store skuespillere, som Sylvester Byder skal på optagelse med. Det er folk som Lene Maria Christensen og Dar Salim, men også koryfæer som Jesper Christensen og Bodil Jørgensen.

Powered by Labrador CMS