Superstjerne var sexafhængig: Soveværelset blev til en banegård

For Melanie B. blev en skilsmisse forvandlet til et liv som sexafhængig. Sanglærken fandt en hemmelig hjemmeside, hvor det flød med liderlige single-kendisser - og det gav travlhed.

Melanie Bs sexliv har udviklet sig til en afhængighed. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den tidligere Spice Girl Melanie B havde svært ved at vænne sig til livet som single, da hun blev skilt fra sin mand Stephen Belafonte. I en ny bog, som Daily Mail er kommet i besiddelse af, afslører Melanie B nemlig, at hun er sexafhængig. Så det at finde en at have sex med var pludselig et problem.

– Hvem fanden skal jeg nu have sex med? Jeg gad ikke gå på dates – og jeg ville i hvert fald ikke i et forhold igen. Jeg kunne i hvert fald ikke lige frem gå på en bar og hive en med hjem i Los Angeles, skriver Melanie B i sin nye bog ‘Brutally Honest’.

Det fik Melanie Brown, som hun rigtigt hedder, til at kontakte en homoseksuel ven, der kom med et opsigtsvækkende dating tip: En hemmelig hjemmeside for kendte singlemænd, der ledte efter diskrete engangsknald.

Erigerede lem og juicekartoner

Den tidligere Spice Girl-stjerne erindrer særlig en aften, hvor hun var ude med nogle veninder på den private klub Soho House, hvor hendes telefon pludselig vibrerede i vildskab. Det ene billede af erigerede lem tikkede ind efter det andet. Men de mange mandlige kønsorganer havde alle det til fælles, at de var målt op ved siden af mælke- og juicekartoner.

– Det var jo for, at man kunne se, hvordan størrelsen  var. Jeg lukkede først ned for siden, men jeg har jo så åbnet den igen, siger Melanie B til Daily Mail.

Men de mange valgmuligheder endte med at blive en slikbutik for popstjernen, der endte med at møde en ung, flot og meget kendt fyr på et hotel værelse, skriver hun blandt andet. Og det møde levede ikke op til forventningerne.

– Det var forfærdeligt akavet og der skete ingenting. Det er åbenbart nemmere ved siden af en mælkekarton, erkender stjernen til Daily Mail.

En bekymret barnepige

Rusty Updegraff, der er barnepige for Melanie B, fortæller Daily Mail, at sangerens soveværelse er endt som en banegård, hvor der er jævn udskiftning af de besøgende.

– Der var tre fyre om dagen, som nærmest brugte fem timer i soveværelset hver. Og når den ene fyr gik, så var de fleste sådan, at de ikke kunne mere. Men så ville en ny fyr møde op for at fylde hendes behov.  De her mænd kom på alle timer af døgnet – og ja, de virker nærmest som fremmede. De er omkring hendes børn også, så jeg er bekymret om hun overhovedet kender fyrerne, siger Rusty Updegraff.

De her afsløringer fik retssystemet i Los Angeles til at idømme superstjernen til at undergå fire måneders medicinske test. Selv har stjernen erkendt, at hun søger hjælp til at komme sex- og alkoholafhængighed til livs.

Powered by Labrador CMS