Superstjerne om forældrerollen: Nemt at lave fejl

Hollywood-stjernen Mel Gibson betegner sig selv som en god far, men han erkender også, at han ikke er perfekt.

Mel Gibson skal til næste år være for for niende gang. Moderen er Mel Gibsons partner gennem to år, Rosalind Ross. Arkivfoto: Jean-Paul Pelissier/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Skuespilleren og Hollywood-instruktøren Mel Gibson har masser af erfaring, når det kommer til børneopdragelse, men derfor er det stadig nemt at lave fejl som forælder.

Det fortæller den 60-årige stjerne, der bliver far for niende gang næste år, i et interview med The Sunday Times Magazine.

– Som forælder laver alle fejl. Der er ikke noget, der hedder en perfekt forælder, og det er så nemt at lave fejl. Men forhåbentlig har jeg lavet færre fejl end de fleste, siger Mel Gibson, der samtidig fortæller, at han betegner sig selv som en god far.

“Braveheart”-skuespilleren annoncerede i september i år, at han venter barn med den 26-årige springrytter og manuskriptforfatter Rosalind Ross.

Mel Gibson har i forvejen syv børn med ekskonen Robyn Moore, som han var gift med i 31 år. Derudover har han datteren Lucia på seks år fra et turbulent forhold med den russiske pianist Oksana Grigorieva.

Par i to år

Rosalind Ross og Mel Gibson har dannet par i to år, og parrets store aldersforskel har været heftigt debatteret, og flere har bidt mærke i, at seks af Mel Gibsons børn er ældre end den unge springrytter.

Instruktøren selv virker dog ikke til at bekymre sig om aldersforskellen, og det tyder på, at han glæder sig til, at den lille ny kommer til verden.

– Jeg er glad. Tingene er meget dejlige lige nu, og de sidste to år har været nogle af de bedste, siger han til The Sunday Times Magazine.

Mel Gibson og Rosalind Ross offentliggjorde nyheden om graviditeten i september i år. Her fortalte parret desuden, at terminsdatoen er i 2017.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS