Superstjerne afslører: -Jeg er blevet gift

Efter mange forlydender bekræfter Adele nu, at hun er gift med forretningsmanden Simon Konecki.

Adele blev for nyligt Adele nærmest begravet i Grammy-priser. Nu har hun afsløret, at hun er blevet gift. Foto: Robyn BECK/Scanpix
Udgivet Opdateret

Knust kærlighed og forliste forhold har været soundtracket til mange af de hjerteskærende serenader på Adeles album.

Men privat ligger den 28-årige verdensstjerne ikke i fosterstilling og kværner is på sofaen.

Adele er nemlig lykkeligt gift med den 42-årige forretningsmand Simon Konecki, som hun har dannet par med i over fem år.

Løftede sløret under koncert

Det bekræftede sangerinden endelig efter mange forlydender under en koncert i den australske storby Brisbane søndag, da hun introducerede nummeret “Someone Like You”.

– Jeg prøvede at huske, hvordan det var, jeg følte i begyndelsen af det forhold, som inspirerede sangen, sagde hun fra scenen og fortsatte:

– Ligeså slemt, bittert, forfærdeligt og rodet, som et brud kan være, er den følelse, du får, når du falder for en person, den bedste i verden. Jeg er afhængig af den, sagde sangerinden inden den store afsløring:

– Selvfølgelig kan jeg ikke gå gennem de følelser, nu hvor jeg er gift, lød det fra den oscarvindende “Skyfall”-stjerne foran det begejstrede publikum.

Har datter på fire år

Tidligere har Adele beskrevet sin store kærlighed til Simon Konecki som grunden til, at hun har fået sin enorme verdensomspændende succes.

– Det er virkelig min kerne at være i sådan et fantastisk forhold med en person, der altid er der for mig og er så loyal, sagde hun til den australske udgave af programmet “60 Minutes” i 2015.

– Det er det, der har fået mig til at skrive om alt, jeg nogensinde har gjort, fordi jeg har hans kærlighed, lød det fra sangerinden.

Sammen med Konecki har Adele sønnen, Angelo, på fire år.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS