Superstjerne advarer om valgsvindel

Cher kommer med opfordring til de amerikanske vælgere og peger samtidig fingre ad præsidenten.

Udgivet Opdateret

Den amerikanske superstjerne, sanger og skuespiller, Cher, har ikke på noget tidspunkt lagt skjul på, hun bakker op om Joe Biden som USA’s kommende præsident.

Nu retter hun så på Twitter en alvorlig anklage mod Donald Trup. Her råder hun samtidig sine landsmænd til ikke at benytte postvæsenet i forbindelse med stemmeafgivelsen til det forestående præsidentvalg. Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

Det sker i kølvandet af, at den amerikanske højesteret mandag afgjorde, at brevstemmer fra delstaten Wisconsin, der ikke registreres modtaget senest på valgdagen, ikke kommer til at tælle med. Heller ikke hvis de beviseligt via poststemplet er fremsendt i god tid inden. Det fortæller Fox News.

“Trump-støtte er chef for postvæsenet, så det er for sent at sende din stemme pr. post,” skriver hun meget amerikansk – her fordansket – i sit Twitter-opslag.

Dermed henviser hun ifølge Fox News til rapporter om, at postomdelingen i øjeblikket fungerer aldeles langsomt i flere stater, og at adskillige stemmesedler derfor ikke vil nå rettidigt frem.

Den pågældende Trump-støtte hun henviser til,  er ifølge Wall Street Journal blevet beskyldt for at have implementeret arbejdsgange i postvæsenet, der er resulteret i forringelse af kvaliteten  og tempoet for omdelingen posten.

Cher opfordrer derfor folk til personligt at aflevere deres stemmeseddel i de specielle stemmebokse, der er opstillet rigtig mange steder i hele nationen eller til at møde frem og afgive sin stemme på dagen i valglokalerne.

Hun nævner også, at Trump er parat til at gøre alt for at stjæle valget og opfordrer i øvrigt folk til at få stemt.

“Stem. Dit liv afhænger af det,” skriver hun.

Det amerikanske præsidentvalg finder sted den 3. november, men det har længe været muligt at afgive sin stemme. Det har flere end 60 millioner stemmeberettigede da også allerede gjort.

Powered by Labrador CMS