Stolt far: Her er prinsesses skjulte talent

Ifølge Storbritanniens prins William er der en fodboldspiller gemt i lille prinsesse Charlotte.

prinsesse Charlotte er tilsyneladende ret god til at spille fodbold. Foto: Chris Wattie/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Hvis lille prinsesse Charlotte af Storbritannien en gang i fremtiden skulle få lyst til at drible væk fra sine royale forpligtelser, har hun potentiale som fodboldspiller.

Sådan lyder det i hvert fald fra lillepigens far, prins William. Han deltog i weekenden i et arrangement på det nationale fodboldmuseum i den engelske storby Manchester sammen med konen, hertuginde Kate.

Faktisk har prinsesse Charlotte på 17 måneder allerede mere styr på fodboldene end sin storebror, prins George, på tre år, fortalte prins William.

– Charlotte er den, der udviser mest talent for fodbold, afslørede prinsen ifølge Hello! Magazine over for anføreren for det engelske fodboldlandshold, Steph Houghton, og spilleren Jill Scott.

– George er langsomt ved at komme efter det, men Charlotte er den, der har mest talent. De er dog begge gode, tilføjede den 34-årige kommende konge om sine to børn.

Vild med Aston Villa

Og noget tyder på, at de royale rollinger har arvet deres boldtalenter fra far, prins William. Han hepper i øvrigt lystigt, når storklubben Aston Villa er på banen.

– Jeg spiller stadig en smule fodbold, men gjorde det mest i skolen og på universitetet. Jeg svømmer også, og så har jeg spillet rugby, men fik for mange skader, lød det fra prinsen.

Til dagligt er det dog ikke fodbold, der giver prinseparret sved på panden, men derimod en helt anden disciplin: At være forældre til to royale rollinger.

– Vi løber ret meget efter børnene, lød det fra hertuginde Kate.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS