Står til kæmpe milliongevinst

Fitnessdronningen Charlotte Bircow sælger sin vandkantslejlighed

Charlotte Bircow har sat sin millionlejlighed til salg.
Charlotte Bircow har sat sin millionlejlighed til salg.
Udgivet Opdateret

Få skridt til vandet og en privat altan med udsigt til Øresund var ikke nok til at holde den 60-årige fitnessinstruktør Charlotte Bircow Næss-Schmidt i Hellerup.

Efter blot ét år som indehaver af den attraktive adresse sælger kvinden bag Balder af Stål nemlig sin to-værelses lejlighed på Lille Strandvej.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Charlotte Bircow købte Hellerup-lejligheden i august 2020 for 5,5 millioner kroner, og nu er lejligheden atter til salg.

Hvis din morgenkaffe skal indtages på altanen, skal du i denne omgang af med 7.995.000 kroner, hvilket altså giver lejligheden en pæn prisstigning på næsten 2,5 millioner kroner.

Dyr, dyrere, dyrest

Charlotte Bircows Hellerup-lejlighed får ifølge salgsmaterialet fra RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede, der har boligen til salg; "en almindelig københavnerlejlighed til at blegne” - og det samme kan man sige om priserne.

En gennemsnitlig lejligheds-kvadratmeter i Gentofte Kommune er nemlig i år gået for 44.100 kroner, hvilket gør Gentofte til landets tredjedyreste kommune at købe lejlighed i - kun overgået af Frederiksberg og København.

Prisen for Bircows snart tidligere lejlighed ligger dog langt over gennemsnittet for kommunen.

Hver af de 72 kvadratmeter, der ifølge Boliga.dks oplysninger er i lejligheden, står nemlig udbudt med en pris på over 100.000 kroner.

Charlotte Bircow blev landskendt i 90’erne med sine Jane Fonda-inspirerede aerobicvideoer, og i dag bruger hun tiden på sin cremeserie Active By Charlotte.

Ifølge Se&Hør bruger hun også en del tid i Monaco med sin kæreste; fodboldagent Per Steffensen.

Powered by Labrador CMS