Søstre ude af X Factor efter tekniske problemer

Tekniske udfordringer under aftenens "X Factor"-liveshow blev muligvis fatale for Fyhnen Sisters.

Udgivet Opdateret

Det var en teknisk udfordret første udgave af “X Factors” liveshow, der løb over skærmen fredag aften.

Problemerne gik især ud over duoen Fyhnen Sisters, og da seerne havde stemt og dommerne voteret, stod det klart, at første liveshow også blev det sidste for de to søstre.

Aftenens tema var “signatur”-sange, og her skulle de ni deltagere for alvor slå deres karakter og stil fast i talentshowet.

Men i årets første liveshow blev det altså et farvel til Fyhnen Sisters, der knap nåede at få vist, hvem de var, før “X Factor”-drømmen blev slukket.

Søstrene fik ellers positive kommentarer med på vejen fra de tre dommere efter at have leveret nummeret “My Silver Lining”.

– Jeg har lyst til, I skal synge alle mine yndlingssange. I er så gode. Jeg er så stolt, lød det fra country-søstrenes dommer Mette Lindberg.

Men under pigernes første optræden gik der noget galt med signalet, og det kunne mærkes hjemme i stuerne, hvor danskerne havde svært ved at høre dele af pigernes optræden.

Og da skulle skulle stemme om, hvilke deltagere der skulle have lov at gå direkte videre i “X Factors” liveshows, kom pigernes præstation til kort.

Derfor røg de to country-piger i farezonen og skulle synge mod den aarhusianske stilladsbygger Mike Beck for deres overlevelse i talentshowet. Dommer Thomas Blachman valgte at sige farvel til duoen.

De to søstre i duoen, Janne og Signe, var allerede inden seernes stemmer nervøse for, at de tekniske problemer ville få betydning for stemmeafgivelserne.

– Vi kunne godt høre, at der var noget galt med lyden i starten, men vi frygter, at det var værre, end hvad vi kunne høre, sagde Fyhnen Sisters efter deres første optræden.

– Vi håber ikke, at det kommer til at påvirke hvad folk vil stemme, og vi håber, at folk derhjemme så klippet færdigt, lød det efterfølgende fra de to jyske søstre.

Der er nu otte deltagere tilbage i konkurrencen.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS