Søde fødselsdagshilsner til Archie

Harry og Meghan kunne onsdag fejre, at det nu er et år siden deres søn kom til verden. Der var hilsener hjemme fra England.

Udgivet Opdateret

Den 6. maj 2019 kom Harry og Meghans søn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, til verden. Han kunne således onsdag fejre sin 1 års fødselsdag.

Artiklen fortsætter under videoen

Der var, som kendte.dk tidligere har skrevet, planlagt en stor fest for den lille gut, men det satte corona-pandemien en effektiv stopper for.

Men han blev selvfølgelig fejret hjemme i Los Angeles af sin mor og far og også på afstand af familien, som sendte nogle skønne fødselsdagshilsener til ham. Det skriver blandt andet Mirror.

Archies oldeforældre, dronning Elizabeth og prins Philip, sendte en hilsen med et foto via Instagram fra deres første møde med ham. På billedet ser man også Meghans mor, Doria Ragland.

“Tillykke til Archie Mountbatten-Windsor, som fejrer sin første fødselsdag i dag,” lyder teksten, der ledsager billedet.

Også William og Kate valgte at sende en hilsen via Instagram og de benyttede det officielle dåbsfoto, hvor Meghan og Harry og deres lille søn sidder i Windsor Castle’s ‘Green Drawing Room’ med Charles, Camilla, Kate, William, Doria og prinsesse Diana’s søstre.

Det fantastiske billede er taget af den talentfulde fotograf Chris Allerton.

“Ønsker Archie en fantastisk første fødselsdag i dag!”, skriver de i deres hilsen.

Mirror skriver også, at Harry og Meghans ønsker om gaver til Archie ifølge den royale ekspert Katie Nicholl er ganske specielle.

“Archie har alt, hvad han har brug for. Gaver til hans nye børnehave er velkomne, men de vil også sætte pris på gaver, der har betydning snarere end materiel værdi. For eksempel en donation til velgørenhed til fordel for børn eller et sponsorat til et dyr i naturen,” har hun forklaret.

Powered by Labrador CMS