Slut efter to år

Casper Christensens kæmpe millionvilla har været til salg siden januar. Men nu er den langt om længe blevet solgt

Casper Christensen og fruen, Isabell Christensen, har solgt deres hus
Casper Christensen og fruen, Isabell Christensen, har solgt deres hus
Udgivet Opdateret

Der skulle lidt hussælgerhacks til, men så lykkedes det til gengæld også Casper Christensen, en af Danmarks mest succesfulde komikere, at komme af med sin store villa i Hornbæk.

Det oplyser boligmediet Boliga.dk.

Huset ramte oprindeligt boligmarkedet i januar i år. Dengang lød prisen på 24 millioner kroner.

Men efter en prisjustering og et skifte af ejendomsmæglerkæde er ejendommen altså nu solgt. Det bekræfter ejendomsmægler Feodora Viscovich fra mæglerforretningen Boligkompagniet overfor Boliga.dk uden yderligere kommentarer til handlen.

En "drøm" på 314 kvadratmeter

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1910 og ligger på en over 4.300 kvadratmeter stor grund i den populære ferieby Hornbæk.

Casper Christensen sælger kæmpe millionvilla.
Casper Christensen sælger kæmpe millionvilla.

Huset indeholder blandt andet et stort landkøkken, stue, første sal med altan, vaskerum, forældresoveværelse, børneværelser og et påklædningsværelse, der i salgsmaterialet blev beskrevet som ”en drøm”.

Rummene fordeler sig på de i alt 314 kvadratmeter. Og et spir, mansardtag og ikke mindst også en stor terrasse med udsigt til sø er med i prisen.

Salgspris holdes hemmelig

Den store villa var senest udbudt til salg for 21 millioner kroner, men hvad den endelige salgspris lyder på, er fortsat en bevaret hemmelighed, da handlen endnu ikke er tinglyst.

Har Casper Christensen og fruen, Isabell Christensen, fået et beløb nær udbudsprisen for deres nu tidligere hjem, ser det dog ud til, at de kan gå fra salget med en del ekstra på boligbudgettet.

Ifølge Boliga.dks oplysninger købte parret ejendommen sammen i 2019, og dengang lød prisen på 11,4 millioner kroner.

Se flere billeder fra Casper Christensens solgte hus her.

Powered by Labrador CMS