Slipper for corona-karantæne

I modsætning til nordmænd der er på ferie i Spanien skal Cruise ikke i karantæne.

Tom Cruises glæde for at komme tilbage til Norge er stor.Foto: Jason Lee / SCANPIX
Foto: Jason Lee / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Man skulle tro, at det var umuligt at filme en film under coronapandemien. Især, hvis man skal krydse grænser for at gøre det. Men det er åbenbart ikke tilfældet for Tom Cruise.

Skuespilleren har nemlig sammen med filmholdet fået lov til at skippe coronakarantæne i Norge for at filme scener til Mission: Impossible 7 i august. Det skriver Forbes.

Artiklen fortsætter under videoen. 

I en telefonsamtale med Norges kulturminister sidste uge deklarerede Cruise da også sin kærlighed til Norge.

– Det er et smukt land, jeg kan ikke vente med at komme tilbage dertil. Jeg og resten af holdet er meget spændte på at komme tilbage.

Ikke uden regler

Ironisk nok blev Cruises eventyr annonceret under en pressekonference for at annoncere opdaterede rejse og grænserestriktioner på grund af corona.

De opdaterede restriktioner betyder, at nordmænd der fløj til Spanien, da restriktionerne blev fjernet for to uger siden skal i obligatorisk 10 dages karantæne, når de kommer hjem.

I modsætning til Tom Cruise.

Men det betyder ikke, at Cruise og holdet kan gøre hvad de vil. Når de kommer til Norge skal de følge strenge regler. De vil ikke have nogen interaktion med lokale og de vil blive testet regelmæssigt.

Ikke første film i Norge

Det er ikke første gang, at Mission Impossible kommer til Norge. Den sjette film i rækken havde også scener, der blev filmet i Norge.

Og politikerne er åbenbart så begejstret for promoveringen af Norge i sidste film, at de lader Cruise og holdet krydse grænsen uden at skulle i karantæne.

Det er til trods for at sidste film skulle forestille at foregå i Indien og Norge ikke blev nævnt en eneste gang.

Powered by Labrador CMS