Skuffet Scarlett beskylder Trumps datter for at være fej

Skuespillerinden Scarlett Johansson er med egne ord "forbløffet" over udtalelser fra Donald Trumps datter.

Scarlett Johansson beskylder Ivanka Trump for at være fej, fordi hun ikke vil rådgive sin far, præsident Donald Trump, offentligt. Foto: SHANNON STAPLETON/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson blander sig en hel del i politik for tiden.

I weekenden kom det frem, at den 32-årige Hollywood-stjerne med dansk blod i årerne overvejer en fremtidig karriere i amerikansk politik.

Og da hun torsdag gæstede topmødet “Women in the World” i New York, blev den blonde skuespillerinde igen politisk.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Forbløffet over udtalelser

Fra scenen erklærede Scarlett Johansson, at hun var “forbløffet” over udtalelser fra iværksætteren Ivanka Trump, der er datter af den amerikanske præsident, Donald Trump.

Ivanka Trump meddelte tidligere på ugen i et interview med CBS, at hun kun vil forsøge at påvirke sin fars beslutninger som præsident indirekte, selv om hun nu fungerer som uformel rådgiver i Det Hvide Hus.

Havde forventet mere fra præsidentens datter

Men den udmelding skuffer Scarlett Johansson, der havde forventet noget mere fra præsidentens datter.

– Idéen om, at der bag enhver succesfuld mand står en stærk kvinde – hvad med at stå foran ham, sammen med ham eller stå helt alene, spurgte Scarlett Johansson retorisk fra scenen.

– Det er så gammeldags, det er så uinspirerende, og faktisk mener jeg, det er meget fejt. Jeg var så skuffet over hendes interview, lød det videre fra skuespillerinden.

Scarlett har mødt præsidentdatteren

Ifølge USA Today forklarede Scarlett Johansson også, at hun faktisk har mødt præsidentdatteren flere gange gennem fælles venner.

– Hun er en meget veltalende, klog og intelligent kvinde. Det forbløffer mig. Hele situationen forbløffer mig, udtalte Scarlett Johansson.

Ivanka Trump har endnu ikke kommenteret på skuespillerindens kritik af hende.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS