Skuespillers mor har mistet fire børn

Kristne Nancy Heche har været ramt af den ene tragedie efter den anden. Nu er datteren Anne Heche også død

Udgivet Opdateret

Det er en enhver mors største frygt at miste sit barn. Det har Anne Heche's mor, Nancy Heche, nu oplevet hele fire gange. 

Nancy Heche's datter Cynthia døde af en hjertefejl, da hun var blot to måneder gammel, hendes 18-årige søn Nathan døde i en bilulykke, og datteren Susan døde af kræft i hjernen. 

Det skriver New York Post.

Og senest er det altså Anne Heche, som moren har mistet, efter skuespilleren pådrog sig en slem hjerneskade i en voldsom ulykke og lå i koma i en uge. 

Anne Heche blev holdt i live af en respirator, indtil det ifølge TMZ lykkedes at finde frem til de personer, som skal overtage hendes organer. Men nu er respiratoren blevet slukket.

Det betyder, at den 85-årige kvinde kun har ét barn, datteren Abigail, tilbage.

Langede ud efter datteren

Udover sine fire børn har Nancy Heche også mistet sin mand til aids tilbage i 1983. Da manden var døende, gik det op for hende, at han var homoseksuel og i al hemmelighed havde levet et dobbeltliv.

Så da Anne Heche i 1997 - 14 år senere - sprang ud som homoseksuel og fortalte sin mor om forholdet til komikeren og talkshow-værten Ellen DeGeneres, tog Nancy Heche det ilde op. 

– Jeg er målløs og i en tilstand af chok. Ved Anne ikke, hvad homoseksualitet har gjort ved vores familie? lød det fra moren, der er kristen psykolog og ofte bruger Biblen til sine konsultationer.

Anne Heche er død efter en uge i koma.
Anne Heche er død efter en uge i koma.
Powered by Labrador CMS