Skuespillerpar er blevet forældre

Skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil har fået en lille søn, og barnets køn var en overraskelse for de nybagte forældre

Et miks mellem disse to mennesker - skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil - er nu kommet til verden. (Arkivfoto).
Et miks mellem disse to mennesker - skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil - er nu kommet til verden. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Under hele graviditeten er babyen blevet omtalt som "pomfritten", "dimsen" og "dutten".

Skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil ville nemlig vente med at finde ud af, om de skulle være forældre til en lille dreng eller en pige indtil fødslen.

Nu er svaret kommet: Torsdag fik parret en dreng.

Det afslører de nybagte forælder på deres Instagram-profiler:

"Mit hjerte er smeltet. 04/11-21-En dato, jeg aldrig glemmer", skriver 38-årige Simon Stenspil.

Anna Stokholm skriver:

"Velkommen til verden, lille elskede menneske. Efter 14 timer og den smukkeste hjemmefødsel kom vores lille søn til verden. Vi havde et drømmeteam af de mest fantastiske fødselshjælpere omkring os, og jeg er dybt taknemmelig helt ind i hjertet".

Det er en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Jeg har helt oprigtigt glædet mig hele mit liv til at blive mor, sagde Anna Stokholm til Ritzau i september.

Her fortalte hun videre, at hun håbede, at babyen ville arve sin fars sprudlende personlighed.

- Hvis barnet får noget af den humor og glæde, som Simon har, så tror jeg, vi er godt kørende. Det barn får verdens bedste far, som vil gøre alt for det.

I samme ombæring fortalte Simon Stenspil, hvad han håbede, at barnet ville arve fra sin mor.

- Hvis barnet får noget af den skønhed, som Anna har, og får noget af den disciplin, som jeg mangler, og Anna har, så tror jeg, vi får en kongekombi, sagde Simon Stenspil til Ritzau.

Sygeplejeskolen og Minkavlerne

Udover at spille Lis i den historiske dramaserie "Sygeplejeskolen" er Anna Stokholm også kendt fra komedieserien "Minklavlerne".

Hun er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole i Odense og er 33 år gammel.

Simon Stenspil, der blev uddannet fra Statens Teaterskole i 2010 er kendt fra serier som "Badehotellet", "Dicte" og "Rita", og så vandt han "Vild med dans" i 2018 med dansepartneren Asta Björk.

Den lille ny bliver født ind i en kendt familie. Simon Stenspil er bror til skuespillerinden Cecilie Stenspil, som danner par med kollegaen Troels Lyby.

Powered by Labrador CMS