Skuespiller i sorg: -Famler i blinde

Det har været en stor del af skuespillerens sorgproces at skrive en roman til sin afdøde far

Rosalinde Mynsters debutroman handler om sin far, den afdøde skuespiller Søren Spanning.
Rosalinde Mynsters debutroman handler om sin far, den afdøde skuespiller Søren Spanning.
Udgivet Opdateret

Rosalinde Mynster er kendt fra serien 'Badehotellet' og filmen 'Hvor kragerne vender', men nu debuterer skuespilleren som forfatter. 

Til maj udgiver Rosalinde Mynster nemlig romanen 'Min Fars Stemme', som er en erindringsroman om sin far, den afdøde skuespiller Søren Spanning, hans sygdom og efterfølgende død.

Det har været både fedt og hårdt for Rosalinde Mynster at kaste sig ud i projektet med at skrive en bog, da det har været en stor del af hendes sorgproces, fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Det er lidt hårdt at skrive om noget, der er så privat. Man famler lidt i blinde på en måde, fordi det er svært at holde styr på alle sine følelser, lyder det. 

Hårdt at skrive om noget privat

Det er ikke første gang, at Rosalinde Mynster prøver kræfter med at skrive, men indtil nu har hun mest skrevet teaterstykker. 

Nu har skuespilleren fået blod på tanden. Men næste gang bliver det formentlig fiktion, som hun vil give sig i kast med at skrive.

Vil hjælpe andre i sorg

Rosalinde Mynster håber, at bogen kan være med til at hjælpe andre, der er i sorg. Hun fandt selv meget trøst i sorg-litteratur, da faren døde.

Den debuterende forfatter har nu ikke tænkt sig at droppe karrieren som skuespiller. 

Faktisk vil hun gerne vende tilbage til 'Badehotellet', hvis forfatterne vil have hende med i den sidste sæson.

Powered by Labrador CMS