Skandale i Vild med Dans: Derfor fyrer TV2 nøglemedarbejder

Fyns Politi har sigtet en mand for at bruge insider-viden til at oddse. Det har nu fået TV2 til at fyre revisionsselskab.

Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen er ude af Vild med dans. (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau 2018))
Udgivet Opdateret

Der er en skandale under opsejling i Vild med Dans. En revisor er blevet sigtet af Fyns Politi for at have benyttet sig af insider-viden til at skabe en personlig profit ved at oddse på resultater.

Manden er en revisor fra Odense. Hans firma er hyret til at holde styr på SMS-stemmerne i programmet – og det er netop denne viden, som det fynske politi mistænker manden for at have brugt til egen vinding.

– Jeg kan bekræfte, at der er tale om en revisor fra Odense, og at han er sigtet ud fra loven om forretningshemmeligheder. Ifølge sigtelsen, har han brugt sin insider-viden gennem revisorfirmaet til at spille på ‘Vild med Dans’. Vi vil nu efterforske videre på omfanget, og vi kan derfor ikke sige mere,  siger vicepolitiinspektør Kirsten Vesterby Fischer fra Fyns Politi til B.T.

Det er Danske Spil, der har anmeldt revisoren bekræfter politiet, der samtid gør opmærksom på, at man ikke mistænker manden for at have fiflet med resultaterne.

TV2 har som følge af sagen fyret revisionsselskabet og arbejder på at finde et nyt revisionsselskab til opgaven, bekræfter de til BT.

Powered by Labrador CMS