Skal i behandling

Den danske tv-vært Anna Lin vil forsøge at normalisere de svære følelser i en ny serie på DR. Derfor inviterer hun seerne med ind terapirummet

Udgivet Opdateret

DR-profilen Anna Lin tager seerne med ind i et ellers lukket rum, når hun skal snakke med en psykoterapeut og sætte ord på angst og ensomhed, som hun - lige som mange andre - kæmper med under overfladen af mange venner, en fuld kalender og eftertragtede tv-job.

Det annoncerer DR i en pressemeddelelse.

Tabubelagt emne

I DR-serien "Anna Lin har det fint", som får premiere 29. juni, vil tv-værten forsøge at normalisere de svære følelser blandt unge vokse, fordi emnet kan være tabubelagt og derfor svært at snakke om.

- Jeg valgte at starte i terapi og filme det hele, da jeg gerne vil blive klogere på mine følelser og vise, at sårbarhed er en styrke, siger Anna Lin i DR's pressemeddelelse.

Kan dele forløbet

Anna Lin er en del af en generation, hvor mange slås med psykisk mistrivsel. Gruppen af unge voksne kan uden besvær tale om sex, klima, køn og bæredygtighed. Men når det kommer til at tale åbent om, hvordan de har det, bliver det svært, lyder det fra DR.

- Ved at turde gå forrest og dele det, der er allermest sårbart, håber vi, at Anna Lin med sit forløb kan inspirere til samtalen om det sårbare liv, siger redaktionschef Niels Jacob Schøtt i pressemeddelelsen.

Frygter at blive misforstået

- Samtidig håber vi, at serien kan være med til at normalisere de svære følelser ved at vise, at dem deler vi alle - uanset vores forskellige vilkår i tilværelsen.

Angsten for at blive misforstået har gjort, at Anna Lin er superkontrolleret i forhold til at vise sine følelser og være sårbar over for sine venner.

Plads til åbenhed

- Jeg vil inspirere til de svære samtaler, hvor der er plads til mere åbenhed. Det er mit håb, at jeg ved at starte de her samtaler, gør det nemmere at finde fællesskab i følelserne, siger hun i pressemeddelelsen.

Anna Lin blev et kendt ansigt på skærmen, da hun var vært på "Ultra nyt" og efterfølgende på DR-programmet "Kender du typen", hvor hun stoppede i 2022.

Fem afsnit

I både 2021 og 2022 var Anna Lin også vært ved børnenes melodigrandprix, MGP, sammen med henholdsvis Jacob Riising og Stephania Potalivo.

Programserien "Anna Lin har det fint" er delt op i fem afsnit, og serien får premiere på DRTV og DR1 den 29. juni.

Anna Lin er kendt fra sin værtsrolle på 'Ultra Nyt' og derefter på DR-programmet 'Kender du typen'. Nu er hun aktuel i DR-serien 'Anna Lin har det fint', som har premiere den 29. juni. (Arkivfoto).
Anna Lin er kendt fra sin værtsrolle på "Ultra Nyt" og derefter på DR-programmet "Kender du typen". Nu er hun aktuel i DR-serien "Anna Lin har det fint", som har premiere den 29. juni. (Arkivfoto).

ANNA LIN

Anna Lin Lundsgaard (født 1. juli 1996 i Odense) er en dansk tv-vært. Hun blev et kendt ansigt, da hun var vært på “Ultra nyt”. Sidenhen har hun været vært på “Kender du typen”.

I februar 2021 blev det annonceret, at hun skulle overtage Mads Steffensens værtsrolle på “Kender du typen”. Den 27. September 2022 annoncerede Anna, at hun stopper som vært på “Kender du typen”. Kender du typen?

Hun var vært på børnenes MGP, sammen med Jacob Riising i februar 2021. I 2022 var hun igen vært på MGP, denne gang med Stephania Potalivo.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS