Single-prinsesse er klar til at indtage datingmarkedet igen

Efter at have været skilt i to år, så er prinsesse Märtha Louise klar til at prøve lykken igen.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary går en tur med den nu dating-parate Märtha Louise, samt kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon efter svenske prinsesse Madeleines bryllup. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er godt nyt til alle håbefulde mænd. Den norske prinsesse Märtha Louise åbner nu op om livet efter sin skilsmisse fra Ari Behn. Og det går ikke stille for sig hos den norske prinsesse, der fortæller, at hun er klar til at finde en ny mand til sit liv. Det fortæller prinsessen i et interview med Dagbladet Magasinet.

– Jeg håber jo, at jeg vil finde kærligheden igen. Jeg har ikke lyst til at være alene resten af livet. Men lige her og nu må jeg faktisk indrømme, at jeg synes, det er ganske dejligt, siger prinsessen til Dagbladet Magasinet.

Den norske prinsesse blev skilt for lidt over to år siden, efter at hun havde været gift i 14 år med sin mand. Men mens Ari Behn har fundet kærligheden med en 12 år yngre kvinde, Ebba Rysst Hellmann, så er prinsessen først nu klar til at slå kløerne i et nyt stykke mandfolk.

Powered by Labrador CMS