Simon Makienok testet positiv for Covid-19

Den danske fodboldspiller er én ud af tre spillere i Dynamo Dresden, der er testet positiv for coronavirus.

Udgivet Opdateret

Efter flere spillere i fodboldklubben Dynamo Dresden er blevet testet for coronavirus, har det vist sig, at den danske fodboldspiller Simon Makienok er iblandt de, der er testet positiv.

Det bekræfter han overfor BT.

Artiklen fortsætter efter videoen

Testet positiv

Den danske fodboldspiller forklarer, at han er én ud af tre spillere, der er testet positiv for sygdommen.

– Ja, jeg har coronavirus. Vi er tre spillere i alt. Jeg er blevet testet fem gange nu, og vi er blevet testet hver tredje dag, og den har hele tiden vist negativ, og så pludselig viser den positiv. Jeg ved ikke, hvor jeg er blevet smittet, eller hvornår jeg er blevet det, siger Simon Makienok og tilføjer:

– Jeg har ikke haft nogen symptomer overhovedet. Ikke feber, ingen hoste eller noget som helst andet. Vi får målt vores temperaturer hver dag inden træning, og de har ikke vist noget ved mig eller nogen af de andre, der er smittet. Det er også det, der gør det lidt svært.

Det har betydet, at alle omkring klubben igen skal i isolation, ligesom de har været før, da fodboldklubben har været ramt af personer, der tidligere testede positive for coronavirus.

Blevet testet fem gange

Simon Makienok er i de seneste uger blevet testet fem gange. I de fire første tilfælde var testen negativ, men femte gang var den gal. Og det undrer danskeren, der ellers mener, han har taget sine forholdsregler.

– Jeg har været i Tyskland i over to uger helt alene, og jeg har fået bekræftet af det tyske sundhedsvæsen, at det ikke er noget, jeg har haft med fra Danmark.

– Det eneste, jeg har lavet hernede, er selvfølgelig at tage til træning og været ude at handle, og det har jeg kun gjort med maske og handsker, så jeg har decideret ikke været i kontakt med nogen i de sidste 14 dage ud over de seneste dages holdtræning, og alligevel er jeg blevet ramt, siger Simon Makienok ifølge Ritzau.

Powered by Labrador CMS