Signe Lindkvist med trist nyt om sin krop

-Min krop kan ikke gå i meget mere forfald

Signe Lindkvist fylder 50 år den 30. april, og der er ingen midtvejskrise hos den kendte tv-vært.

- Indtil videre har jeg ikke stress over det, andet end at jeg har stress over, at jeg skal til at komme i gang med at planlægge en fødselsdag. Jeg er meget rolig omkring det, siger Signe Lindkvist og fortsætter:

- Jeg føler ikke, der kan gå sådan meget mere forfald i min krop, end der allerede er i forvejen. Så jeg tager det meget afslappet, lyder det fra hende.

Noget mor og noget praktisk

Den ro er kommet i takt med alderen og med andre prioriteter, konstaterer Signe Lindkvist, der blandt andet har været vært på "MGP" og er kendt fra Cirkus Summarum, "Danmark har talent" og podcasten "Sitter".

- Da man gik fra at være i 30'erne og i 40'erne, tror jeg var der, man holdt op med at være den unge, sexede, lækre dame. Så blev man ligesom noget mor og noget praktik og sådan noget, siger den kommende runde fødselar, som har sin 18-årige datter, Karla My, fra et tidligere forhold.

- Jeg bilder mig ikke ind, at der bliver den store forskel, andet end at jeg har tænkt mig at fejre det, som jeg lige om et øjeblik går i gang med at planlægge, lyder det fra Signe Lindkvist.

- Da man gik fra at være i 30'erne og i 40'erne, tror jeg var der, man holdt op med at være den unge, sexede, lækre dame, lyder det fra den kendte vært Signe Lindkvist.

Et ordentligt brag

Det skal med hendes egne ord fejres med et ordentligt brag.

- Men jeg tør heller ikke at sige, at det bliver en stor fest, for så er der også virkelig mange, der tænker: "Fedt, det glæder jeg mig til". Men der kommer noget kalas, lyder det fra Signe Lindkvist.

Powered by Labrador CMS