Se Mads Mikkelsen som Johnny Depps afløser

Den danske superstjerne Mads Mikkelsen måtte hu-hej ind som Johnny Depps erstatning i den tredje film om "Fantastiske skabninger". Nu er resultatet klar

Mads Mikkelsen fik sit helt store gennembrud herhjemme omkring årtusindskiftet med roller i 'Rejseholdet' og 'Blinkende lygter'. Det har siden ført ham til Hollywood, hvor han blandt andet kan skrive den kommende Indiana Jones-film på cv'et. (Arkivfoto).
Mads Mikkelsen fik sit helt store gennembrud herhjemme omkring årtusindskiftet med roller i "Rejseholdet" og "Blinkende lygter". Det har siden ført ham til Hollywood, hvor han blandt andet kan skrive den kommende Indiana Jones-film på cv'et. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Da Hollywood-stjernen Johnny Depp sidste år var tvunget til at trække sig fra den tredje film i rækken om "Fantastiske skabninger", blev den danske superstjerne Mads Mikkelsen hyret ind som erstatning.

Og nu er den fulde trailer landet, hvori Mads Mikkelsen udfolder sig som den onde troldmand Gellert Grindelwald, der er ved at overtage verdensherredømmet i den magiske verden.

En rolle, som Johnny Depp måtte droppe, efter at han tabte en sag i Storbritannien mod en tabloidavis, der omtalte skuespilleren som "hustru-voldsmand".

Den detroniserede skuespiller Johnny Depp har måttet trække sig fra flere roller grundet et omtumlet privatliv. En af hans roller bliver nu erstattet af Mads Mikkelsen. (Arkivfoto).
Den detroniserede skuespiller Johnny Depp har måttet trække sig fra flere roller grundet et omtumlet privatliv. En af hans roller bliver nu erstattet af Mads Mikkelsen. (Arkivfoto).

Sidste sommer fandt retten beviser for, at Johnny Depp og hans tidligere hustru Amber Heard havde et stormfuldt ægteskab med voldshandlinger fra dem begge.

Skuespilleren var allerede i gang med optagelserne, da han blev bedt om at forlade settet af Warner Bros., og ind kom den danske skuespiller.

- Jeg ved ikke, hvad der skete i hans privatliv, eller om det var fair, at han (Johnny Depp, red.) mistede rollen. Men jeg vidste bare, at produktionen ville fortsætte, sagde Mads Mikkelsen efterfølgende til The Times ifølge mediet Entertainment Weekly.

- Jeg ville have elsket at have talt med ham omkring det - hvis jeg havde chancen - men jeg kender ham bare ikke på den måde.

"Ja tak"

Hos Mads Mikkelsen var der dog ingen tvivl om, hvorvidt han skulle overtage rollen eller ej.

- De (filmproduktionen, red.) ringede til mig, og de var tydeligvis under tidspres. Jeg elsker manuskriptet og sagde ja tak til rollen. Jeg ved, at det for mange mennesker var kontroversielt, lød det fra den 56-årige dansker.

"Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder" er en del af Harry Potter-universet, og der er planlagt fem film i serien.

Filmen får efter planen dansk biografpremiere den 7. april.

Powered by Labrador CMS