Se billedet: Sådan fejrede hele familien prins Felix

Kongehuset har delt en række herlige billeder fra prins Felix' fødselsdag. Specielt ét stikker ud.

Udgivet Opdateret

Prins Felix, den yngste af prins Joachims og grevinde Alexandras to sønner, fyldte onsdag den 22. juli 18 år. Dagen fejrede han på  Chateau de Cayx, kongefamiliens sommerbolig i det sydlige Frankrig, sammen med sin nære familie. Det viser en række herlige fotos, kongehuset har delt på Instagram.

Specielt et af billederne stikker ud. Se det over artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

På billedet ser man fødselaren sammen med sine to yngre søskende, prinsesse Athena og prins henrik, hans far har sammen med prinsesse Marie, hans storebror prins Nikolai samt hans far og prinsesse Marie.

Men på billedet ses også hans mor, grevinden Alexandra, som prins Joachim blev skilt fra i 2005 da Felix blot var 2 år gammel.

Den kongelige familie har i det hele taget været ganske gavmilde med minder fra dagen. Der er nemlig, ud over de officielle billeder, der er frigivet fra dagen, også blevet delt en del på Instagram. Af to omgange endda.

Af det ene opslag, hvor man ser nogle nye protrætfotos af prins Felix og et hvor han er sammen med prins Nikolai, fremgår det, at fødselaren efter sommerferien starter på Gammel Hellerup Gymnasium, hvor han skal følge en samfundsvidenskabelig studieretning.⁣

Til gengæld er der ikke noget om, hvordan dagen specifikt forløb.

Powered by Labrador CMS