Se Biebers danske scoring her

Stjernen hamrede pucken i mål, da han til stor overraskelse dukkede op og spillede med Rungsted Seier Capital.

Justin Bieber blev hængende i Danmark efter sin koncert. Foto: Jens Astrup/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Popikonet Justin Bieber knuste pigehjerter og anmelder-ører, da han spillede koncert i Parken i København søndag foran 49.000 hvinende “Beliebers”.

Men i stedet for at haste videre til sine næste koncerter, der finder sted i Antwerpen i Belgien 5. og 6. oktober, blev den 22-årige canadier hængende en ekstra dag i det ganske danske land.

Her svingede verdensstjernen forbi den nordsjællandske ishockeyklub Rungsted Seier Capital og indtog isen til et slag hockey.

Hyggede med holdet

Bieber hyggede sig med at spille med holdet en times tid, og her formåede “Sorry”-sangeren endda også at hamre pucken i nettet.

Det blev foreviget af Rungsted Seier Capital, som har lagt en video af scoringen på sin officielle Facebook-side.

Klubbens direktør, Thomas Friberg, fortalte efterfølgende til BT, at han var positivt overrasket over verdensstjernens evner på isen.

– Han var jo en helt almindelig fyr. Sød, rar og flink. Han havde bare lyst til at spille lidt hockey, hvilket han i øvrigt er ret god til, sagde han til avisen og tilføjede:

– Jeg var overrasket over hans niveau – han kan altså skyde slagskud og drible, og han forstår spillet. Han er jo fra Canada, men jeg faktisk overrasket over, hvor god han var, sagde Friberg til BT.

I øvrigt udlover hockeyklubben den stav, Bieber spillede med, og den er endda signeret af popstjernen.

/ritzau/FOKUS

Se Biebers scoring her:




Powered by Labrador CMS