Scorer stor rolle: Rider på en bølge

’Bastarden’-skuespilleren Amanda Collin svømmer i gode jobs

Udgivet Opdateret

Det var en glad og også lidt hemmelighedsfuld Amanda Collin, der dukkede op på den blå løber på Hotel Villa i København, hvor streamingtjenesten ’Max’ blev launchet.

Der er tale om en sammenlægning af HBO Max og Discovery+.

Først og fremmest løftede den 38-årige ’Bastarden ’-skuespiller sløret for ’House of the Dragon’ sæson to med premiere 17. juni i Danmark, og hvor hun debuterer som Lady Jeyne Arryn på den nye streamingtjeneste.

I det hele taget rider skuespilleren på en god bølge.

Ved et tilfælde

- Der sker så mange spændende ting, afslørede hun, og ridsede andre opgaver op.

- Jeg kan sige, at man skal prøve at kigge på ’De Lydløse’, som jeg spiller med i. Jeg fik mig lige sneget med i den, hvor jeg spiller en vagt, og det er en rigtig fed film, lovede hun.

Amanda Collin er med i 'House of The Dragon' 2 på den nye streamingtjeneste 'Max.

’De lydløse’ er en film om 25 mænd fra Danmark og hele Europa, der i 2008 besluttede sig for at begå det største røveri nogensinde på dansk jord.

Den får premiere i slutningen af oktober i år.

Ferieplaner med børn

Men Amanda Collin så også frem til ferien.

 - Jeg har en dejlig lang sommerferie på otte uger, hvor jeg skal være sammen med familien. Det kommer til at handle om sten, saks og papir med mine to børn, sagde Amanda Collin, der har børn på syv og to år.

- Vi skal da køre lidt rundt herhjemme, se natur og på hinanden, fortalte hun, der i øvrigt også har en udenlandsk filmopgave, som hun ikke kunne sige så meget om endu.

Powered by Labrador CMS