Sarah Grünewald misbrugt: -Det er bullshit

Sarah Grünewald er godt og grundigt træt af det, efter hun har fundet ud af, at et fupfirma misbruger hendes navn til at reklamere for et 'serum'.

Sarah Grünewald er godt og grundigt sur over svindlen. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Er du faldet over en annonce, hvor den kendte Vild med dans-vært Sarah Grünewald reklamerer for en nærmest magisk god creme?

Så skal du ikke tro på den – det siger Sarah Grünewald selv i en video, der har ligget på hendes Instagram-profil, skriver Se & Hør:

– Jeg har ikke selv set den der flotte annonce, hvor der står, at jeg er blevet fyret af TV2 og nu går all in på creme. Det er bullshit. Det gør jeg altså ikke, siger Sarah Grünewald ifølge Se & Hør i videoen, der ikke længere er tilgængelig.

Kendte.dk har forgæves forsøgt at træffe Grünewald for en kommentar gennem en manager.

Ikke den første

Sarah Grünewald er bestemt ikke det første kendte, danske ansigt, der bliver misbrugt til at reklamere for fup og svindel.

Det samme er hændt blandt Jes Dorph Pedersen, Viggo Mortensen og Anders Matthesen, der i en falsk artikel blev brugt til reklame for en bitcoin-tjeneste.

I den falske artikel skulle det blandt andet blive vist, hvordan Jes Dorph for åbent kamera have prøvet tjeneste på opfordring af skuespilleren. Der skulle den kendte TV-vært have indskudt 1600 kroner og på tre minutter have tjent 3069,27 kroner. Men man kan se, at mediet, der ligner en klon af Berlingske Business, er falskt. Kigger man på navnet af hjemmesiden, så kender ingen netnocodaily.com, men derudover står der ‘Berlininsky Business’ i stedet for Berlingske Business.

Da Jes Dorph blev bekendt med svindelnummeret, der omfattede Viggo Mortensen, bekræftede han, at Viggo Mortensen ikke er blevet interviewet for nyligt i Go’ Aften Danmark, som artiklen påstår. Derfor har TV-værten taget konsekvensen og meldt både artiklen og newsotoday.com til politiet.

– Jeg ved ikke en skid om investeringer i bitcoin. Jeg har ikke forstand på det, og jeg investerer slet ikke. Det er tydeligt, at det er fup og svindel, sagde Jes Dorph dengang til Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS