Sanne Salomonsen aflyser sommerens festivaljob

Timingen halter tilsyneladende for X Factor-dommeren, der skulle have optrådt på flere af landets festivaler. Hun har valgt at aflyse - og meldingen overrasker, her kort efter, at "Anne, Sanne & Lis"-turneen er blevet lanceret.

Udgivet Opdateret

Flere gæster må se langt efter Sangerinden og X Factor-dommeren, når sommerens festivaler løber af stablen.

Sanne Salomonsen aflyser nemlig sine planlagte koncerter.

Det bekræfter hendes management over for Ritzau – og det er nok en overraskende melding for mange, eftersom Sanne Salomonsen netop har lanceret helt nye turné-planer sammen med Anne Linnet og Lis Sørensen.

Handler ikke om mange koncerter

– Det er ikke særlig mange job, det handler om. Men på grund af timing har vi valgt at aflyse eller rykke koncerterne til næste sommer, fortæller sangerindens booker, Henrik Seifert fra PDH Music.

Ifølge ham er det nærmest uproblematisk, det der foregår.

– Det er måske syv-otte koncerter, og det er alt sammen på festivaler, så det er ikke koncerter, hun bærer alene. Der er andre kunstnere, der spiller også, fortæller han.

Holder fast i efterårs-turné

Det blev for nylig annonceret, at Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen sammen drager på turné næste år.

I dette efterår skal Sanne Salomonsen desuden spille en større soloturné, og den bliver der også holdt fast i, ifølge Henrik Seifert.

– Det handler om timingen, og vi kan desværre ikke få det til at gå op til sommer alligevel. Men de andre turnéer spiller hun, understreger han.

Udsolgt til to af 2019-koncerterne

Tour-datoerne til dén række af koncerter kan ses på Gaffas hjemmeside – og “Anne Sanne Lis”-koncerterne kan ses her.

Der er allerede udsolgt til to af de fem koncerter.

På fredag kan de Sanne Salomonsen-hungrende fans dog se hende endnu engang, når hun skal forsøge at få sin X Factor-deltager videre til finalerunden.

Powered by Labrador CMS