Sangstjernes nytårsmareridt: Forgiftet af narko og faldt om

Aarhusiansk sangfugl havde ifølge sig selv en forfærdelig oplevelse nytårsaften, som hun bruger til at advare andre.

Sandra Monique deltog i Popstars i 2014. Arkivfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En nytårsfest sluttede brat med en forfærdelig oplevelse for den tidligere Popstars- og MGP-deltager Sandra Monique, der på sin Facebook-profil fortæller, at hun pludselig faldt om med voldsomme kramper og måtte indlægges på Hvidovre Hospital.

Kendte.dk har været i kontakt med den aarhusianske sanger, der oplyser, at hun efter aftale med sin manager ikke ønsker at komme med yderligere kommentarer til sit Facebook-opslag.

På Facebook skriver hun, at den voldsomme oplevelse skete, fordi der blev puttet narkotika i hendes drink.

– Stol ALDRIG på nogen. Igår gik det desværre udover mig. Jeg falder om til en nytårsfest, hvor aftenen ellers har været rigtig god. Bliver hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre. Her tester de mig til at ha’ fået 14 forskellige stoffer i min krop, skriver 20-årige Sandra Monique.

Opfordrer til at passe på

I opslaget skriver Sandra selv, at hun på Hvidovre Hospital blev testet positiv for blandt andet MDMA, kokain og amfetamin.

Formålet med opslaget er tydeligt at advare andre mennesker om at passe på – i håbet om, at andre ikke bliver udsat for det samme, som skete for Sandra Monique.

– Mine organer lukkede ned og min krop krampede med fem minutters mellemrum i seks timer. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at dette skulle ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før – det ligger så fjernt fra mig – så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring dig, hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan – fordi din krop siger fra. Det er noget jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende, skriver hun.

Den 20-årige sanger blev kendt, da hun i 2008 deltog i børnenes MGP, hvor hun blev nummer to. Siden har hun også deltaget i Kanal 5-programmet Popstars.

– PAS PÅ JERES DRINKS NÅR I DRIKKER. Det her MÅ IKKE ske, slutter opslaget, hvor flere kommer med trøstende ord i kommentarfeltet.

Powered by Labrador CMS