Sætter ord på Oscar-triumfen

"Folk siger tillykke, som om man har vundet en landskamp," lyder det fra skuespilleren Lars Ranthe ovenpå Oscarsuccessen

51-årige Lars Ranthe deltog ved Zulu Awards 2021, hvor han sammen med resten af holdet bag oscarsuccesen ‘Druk’ vandt prisen for årets film. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er kun kort tid siden, at den 51-årige skuespiller Lars Ranthe kunne hoppe op af sofaen, da han og resten af holdet bag den danske film ‘Druk’ høstede Oscarstatuetten for Bedste Internationale Film.

Men allerede nu kan skuespilleren mærke en større interesse om sig.

– Når vi går på gaden, siger folk tillykke, som om vi har vundet en landskamp, fortæller Lars Ranthe og fortsætter:

– Jeg har følelsen af, at danskerne er stolte, og det har jeg aldrig haft før, fordi vi er skuespillere. Men det er en fed følelse.

I sidste uge var Lars Ranthe at finde til Zulu Awards 2021, hvor ‘Druk’ også vandt prisen for Årets Film blandt titler som ‘Klovn The Final’, ‘Kød og Blod’, ‘Retfærdighedens Ryttere’ og ‘Blokhavn’.

Drømmescenarie: Daniel Day-Lewis i Ranthes rolle

I ‘Druk’ spiller Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen og Magnus Millang fire gymnasielærer, der kæmper med midtvejskriser.

Tidligere er det kommet frem, at skuespilleren Leonardo DiCaprios produktionsselskab er med i en gruppe af selskaber, som har købt de engelsksprogede rettigheder til ‘Druk’, hvor Leonardo DiCaprio selv er blevet kørt i stilling til at skulle spille Mads Mikkelsens rolle.

Lars Ranthe har da også et bud på, hvem der i den bedste af alle verdener skulle spille hans rolle som musiklæreren Peter.

– Så skal det være Daniel Day-Lewis. Han er en eminent skuespiller og vil kunne lave noget fantastisk, lyder det.

Den 64-årige engelske skuespiller Daniel Day-Lewis har som den første vundet tre Oscars for Bedste Mandlige Hovedrolle. Det skete senest i 2013, hvor han vandt for sin rolle i filmen ‘Lincoln’.

Powered by Labrador CMS