Sætter ord på for første gang

Prins Charles nævner for første gang Harrys og Meghans nyfødte datter offentligt

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Prins Charles er nu kommet med sin første offentlige kommentar om nyfødte Lilibet Diana, der er hans femte i rækken af børnebørn.

Det skete ifølge Royal Central i forbindelse med, at prinsen mandag den 8. juni besøgte BMW Mini produktionsanlægget i byen Oxford for at fejre britisk produktion og innovation inden for el-biler.

Udviklingen er afgørende

BMW Group har forpligtet sig til at reducere CO2 udslippet fra sin produktionslinje med 80 procent og med 40 procent fra sine biler i 2030.

– Udviklingen af ​​teknologi som elektriske køretøjer er afgørende for at opretholde vores verdens sundhed for fremtidige generationer, sagde prinsen.

Særlig opmærksom i dag

Og så var det han kom med en særlig tilføjelse.

– Det er noget, jeg er særlig er opmærksom på i dag, da jeg jo for nylig er blevet bedstefar for femte gang. For sådanne gode nyheder minder virkelig om nødvendigheden af ​​fortsat innovation inden for dette område – især omkring bæredygtig batteriteknologi – i betragtning af den arv, vi giver videre til vores børnebørn, lød det.

Lykønskning via Instagram

Prins Charles’ femte barnebarn kom til verden fredag den 4. juni og nyheden nåede offentligheden søndagen efter. Blandt andet via opslag fra prins Charles og hertuginde Camilla på de sociale medier.

‘Tillykke til Harry, Meghan og Archie med ankomsten af ​​baby Lilibet Diana. Ønsker dem alle det bedste på dette specielle tidspunkt,’ skrev de for eksempel på Instagram.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS