Sådan reagerer Margrethe på balladen

Siger ord for første gang siden degradering

Udgivet Opdateret

Dronning Margrethe udtalte sig onsdag aften for første gang, siden Kongehuset lod en bombe sprænge i en pressemeddelelse onsdag.

Alle prins Joachims efterkommere bliver frataget deres prinse- og prinsesse-titler og må fremover nøjes med at være grever og komtesser.

Det fik grevinde Alexandra til at eksplodere i en meget kraftig udtalelse, som angiveligt også var på prins Joachims og prinsesse Maries vegne.

- Vi er alle uforstående over for beslutningen. Vi er kede af det og i chok. Det her kommer som et lyn fra en klar himmel. Børnene føler sig udstødt. De kan ikke forstå, hvorfor deres identitet tages fra dem, sagde Alexandra til BT.

Måber

Da dronning Margrethe i aftes var ude i officielt øjemed, siden kongehuset lod bomben sprænge, blev hun konfronteret med Alexandras reaktion.

- Jamen, så må vi jo se hvordan.....man kan....Men jeg har ikke selv set det, sagde dronningen til Ekstra Bladet, inden hun gik videre.

Til de fremmødte medier uddybede hun beslutningen om degraderingen yderligere:

 - Det er overvejelser, som jeg har gået med ganske længe, og jeg tror, det er godt for dem i deres fremtid. Det er det, der er årsagen, sagde hun.

Kæmpe lønforhøjelse

Mens børnebørnene således degraderes kunne Newsbreak.dk først i september skrive, at dronning Margrethe står til en lønforhøjelse på 3,6 millioner kroner om året.

Dronning Margrethe var noget befippet, da hun blev konfronteret med Alexandras kraftige reaktion.
Dronning Margrethe var noget befippet, da hun blev konfronteret med Alexandras kraftige reaktion.

 

Powered by Labrador CMS